Börjar de bli dax att prova en verkligt Rå Kakaomassa?
Denna underbart fina kakaomassa, från ekologiska odlingar i Perus Junínregion, blir din bästa vän i chokladköket. Massan, som består av hela, finmalda kakaobönor, har precis rätt styrka på kakaosmaken i kombination med en väl avvägt syrlighet. Mycket arbete ligger bakom att hitta denna riktigt råa kakaomassan - kallmalning av orostade kakaobönor är lika ovanligt som kallpressning av kakaosmör. Men så blir ju smaken så mycket mer unik och kakaon får behålla alla sina fantastiska värmekänsliga fytokemikalier. Men akta dig - du kan få glädjefnatt av för mycket rå kakao!
I KORTHET
Verkligt rå och ekologisk kakaomassa som aldrig värmts över 42°C
Kakaon odlad i Peru i bondeägda kooperativet Pangoa
För fullständig information om innehåll o ev allergener osv se extra bild
Sortimentet strävar också efter att introducera nya arter av råvaran som inte finns tillgänglig på marknaden än.