Persgårdens produkter tillverkas på en idyllisk liten gård på Visingsö i Vättern. Där har de producerat kravmärkt och ekologisk mysli och dadelprodukter sedan 1972. Susanne och Anders som tog över gården 2010 brinner för en hälsosam livsstil och för företaget vidare med en vison om att fortsätta leverera en god ekologisk mysli till din frukost eller mellanmål.
Ingrediensförteckning:
Dadlar (K), SOJAMJÖL (E)
Rest av dadelkärna kan förekomma.
Allergener: kan innehålla spår av NÖTTER, SOJA och GLUTEN.
(K)= KRAV-ekologisk ingrediens
(E)= EU ekologisk ingrediens
Näringsdeklaration per 100 g:
Energi 1213 kj/290 kcal
Fett 1,5 g – varav mättat fett 0,3 g
Kolhydrater 65,1 g – varav sockerarter 59,1 g
Fiber 7 g
Protein 3,9 g
Salt 0,01 g
Vitamin B6 0,2 mg = 15%*
Kalium 715 mg = 36%*
*=% av RDI (rekommenderat dagligt intag)