Ekologiska rostade och saltade mandlar är den perfekta kombinationen av knaprighet och sälta. Dessa mandlar är rostade för att ge en krispig textur och smaksatta med en lagom mängd salt för att förhöja smaken. Med sin goda smak och tillfredsställande konsistens är de ett enkelt och välsmakande snacksval för alla tillfällen.
Näringsinnehåll i mandlar
Mandlar innehåller mandelolja, vitaminer (främst B- och E-vitamin), mineraler (zink, magnesium, järn och fosfor) och nyttiga fetter. De innehåller dessutom mer kalcium, magnesium och kalium än nötter. Rikheten på fibrer, gör att magen får något att jobba med och matsmältningens normala funktion stöttas. Även då de innehåller en hel del fett, är detta fett hälsosamt och kroppen förbrukar fettet istället för att lagra det.
För fullständig information om innehåll o ev allergener osv se extra bild
Sortimentet strävar också efter att introducera nya arter av råvaran som inte finns tillgänglig på marknaden än.