Äntligen är de här – goda, ekologiska mikropopcorn från Yum Kah! Dessa popcorn tillverkas av GMO-fria majs som odlas på ekologiska jordbruk i sydvästra Frankrike. För en hållbar produktion använder de RSPO-certifierad palmolja.
Denna mikropopcornpåse är designad utan fettavisande plast och är fri från PFOA och PFC, vilket skyddar både miljön och din hälsa.
Popcorn har en fascinerande historia. De äldsta popcornkärnorna upptäcktes i en grotta i New Mexico och är cirka 4000 år gamla. Majs var så viktigt för förkolumbianska stammar att Maya-folket tillbad majsguden YUM KAAX.
Från indianska rötter till världsomspännande berömmelse: Efter att popcorn upptäcktes blev det mycket populärt på 1800-talet, vilket ledde till omfattande majsodling. År 1885 uppfann Charles Cretors den första popcornmaskinen i Chicago, och popcorn började dyka upp på teatrar och biografer.
Den första popcornodlingen i Europa startade på 1990-talet när Nataïs, ett företag specialiserat på popcorn, började odla i sydvästra Frankrike. Detta område erbjuder de perfekta förhållandena: ett tempererat klimat och gott om solsken.
Några år senare tog Nataïs sig an en ny utmaning och började odla ekologiska popcorn tillsammans med en grupp ekologiska bönder. Genom deras ansträngningar är idag sydvästra Frankrike det mest betydelsefulla popcornodlingsområdet i Europa.
Laddar
Yum Kah - Ekologiska Mikropopcorn 3x90 g
Medelbetyg
0
av 5
Antal betyg
0
37 kr
Stafflade priser
Köp fler - få rabatt :
Äntligen är de här – goda, ekologiska mikropopcorn från Yum Kah! Dessa popcorn tillverkas av GMO-fria majs som odlas på ekologiska jordbruk i sydvästra Frankrike. För en hållbar produktion använder de RSPO-certifierad palmolja.
Artnr:
59468
Beskrivning
Egenskaper
Instruktion: | 2.5 - 3.5 min i 600 w |
Ursprungsland: | Frankrike |
Vikt: | 3 x 90 gr |
Övrigt: | Bör förvaras torrt och svalt |
Certifiering: | FR-BIO-01 EU/Icke-EU-jordbruk |
Innehåll
Om varumärket
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Den här produkten har inga recensioner.