Mjölkchoklad med aromatiska toner av honung, karamell och vanilj, med en djup kakaosmak och balanserad sötma.
De här bönorna växer i den avlägsna regionen Alta Verapaz i Guatemala vid sjön Lachúa. För att komma hit får man vandra genom täta skogar och djupa dalar. Men det är en kärlek som det är värt att kämpa för.
När bönorna varsamt har plockats, fermenterats och torkats av Maya vännerna, så tar Malmögänget över. Kärleken till den här chokladen är gränslös.
Malmö Chokladfabrik vinner inte bara smaktävlingar och gör himmelskt god choklad. De tar ett samhällsansvar också. All choklad vi köper därifrån är gjord av ekologiskt odlad kakao. Dessutom samverkar Malmö Chokladfabrik med Fairtrade och man använder råvaror som är helt befriade från nötter och andra allergener.
Malmö Chokladfabrik är en helt nötfri fabrik - varken nötter, soja, ägg eller gluten hanteras i fabriken.
För fullständig information om näringsinnehåll osv se extra bild.
En helt nötfri fabrik - varken nötter, soja, ägg eller gluten hanteras i fabriken.